Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τί είναι η μεταμόσχευση μαλλιών;

Περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των ανδρών θα βιώσουν φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων σε κάποιο σημείο στο χρόνο ζωής τους . Οι περισσότεροι από αυτούς τους άνδρες δεν θα αρχίσει να χάνουν τα μαλλιά τους μέχρι να είναι τουλάχιστον σαράντα ετών και άνω , μπορεί όμως οι άνδρες έχουν υποστεί από την απώλεια μαλλιών από την ηλικία τέλος της εφηβείας τους και γύρω στα είκοσι . Αν και πολλοί άνθρωποι δέχονται τόλμη απώλεια μαλλιών τους και επιλέγουν να μην αγωνιστεί με συνταγή ή over-the -counter φάρμακα , άλλοι άνδρες αρνούνται να αφήσουν τα μαλλιά τους να πάει τόσο εύκολα και να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν κάθε διαθέσιμο μέσο για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης τους. Αν και υπάρχουν πολλά φάρμακα που είναι διαθέσιμα στην αγορά που εμποδίζουν αποτελεσματικά DHT - η ουσία στο ανδρικό σώμα που προάγει την απώλεια μαλλιών - αυτό θεωρείται μια «παθητική» προσέγγιση για την καταπολέμηση αρσενικό πρότυπο τριχόπτωσης , διότι είναι πολύ ασυνήθιστο για έναν άνδρα να ανακτήσει το σύνολο ή ακόμα και περισσότερα από τα μαλλιά έχει ήδη χαθεί.



Μια πιο ενεργητική προσέγγιση που χρησιμοποιούν πολλοί άνδρες είναι η επανάκτηση της χάσει τα μαλλιά τους είναι η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης τρίχας . Χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελείται από ένα ιατρό λαμβάνοντας την DHT ανθεκτικά μαλλιά από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής και μεταφύτευση ότι στις περιοχές αραιότερο στην ανάγκη της κάλυψης στην κορυφή του κεφαλιού , τυπικά το στέμμα, κορυφή , και οι περιοχές γραμμή των μαλλιών. Χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών έχει , τα τελευταία χρόνια , να γίνει η # 1 εκλεκτική αισθητική χειρουργική για τους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες .

DHT ( διυδροτεστοστερόνη ), είναι μια χημική ουσία που παράγεται μέσα στο αρσενικό σώμα που συνδέεται με θέσεις υποδοχέα ρίζας των μαλλιών προορίζονται για χρήση από ουσίες, η ρίζα της τρίχας χρειάζεται για τη διατροφή , την αποτελεσματική την τρίχα λιμοκτονούν μέχρι θανάτου . Λόγω της DHT πνιγμού τη ρίζα της τρίχας με τον τρόπο αυτό , σταματά τελικά αυξάνεται, συρρικνώνεται , και τελικά πεθαίνει . Η FDA - εγκεκριμένο φάρμακο Propecia βοηθά να εξορκίσει την τριχόπτωση , επειδή αναστέλλει ένα τμήμα του DHT που κατασκευάζονται από το σώμα . Ένα άλλο φάρμακο που είναι εγκεκριμένη από την FDA για τη θεραπεία της φαλάκρας αρσενικού - πρότυπο είναι η μινοξιδίλη . Μινοξιδίλη βοηθά τη θεραπεία ανδρική φαλάκρα - όχι με αναστολή DHT , αλλά ενεργώντας ως διεγέρτης της ανάπτυξης.

Χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αρσενικό πρότυπο τριχόπτωσης , αλλά απλώς μετακινεί το DHT ανθεκτικά μαλλιά από το ένα μέρος του τριχωτού της κεφαλής από την άλλη. Έτσι, ακόμη και μετά από ένα άτομο έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών , ο ίδιος εξακολουθεί να είναι επιρρεπείς σε απώλεια μαλλιών . Είναι για το λόγο ότι οι γιατροί που ειδικεύονται στην απώλεια μαλλιών , καθώς και οι χειρουργοί που εκτελούν χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα την χρήση του Propecia και μινοξιδίλη για αόριστο χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση τους .

Αποκατάστασης μαλλιών έχει βοηθήσει εκατομμύρια άνδρες να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη που έχασαν όταν άρχισαν να χάνουν τα μαλλιά τους . Αν και δεν είναι κάθε άνθρωπος που πάσχει από φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων είναι υποψήφιος για χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών , μια διαβούλευση με έναν καταρτισμένο γιατρό μπορεί να βοηθήσει μόνο τριχόπτωση μετρητή πάσχοντες επιλογές τους για την αποτελεσματική καταπολέμηση των μαλλιών θλίψη τους για την απώλεια .

2 σχόλια:

  1. I don't consider myself a big thinker, but your article has triggered my thought processes. Thank you for your great content. I truly appreciate it. Yepi 6 |
    Yepi 8 |
    Yepi Games |
    Kizi 2 |
    Friv 10 |
    Hopy 4 |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφω την εμπειρία μου στο blog μεταμόσχευσης μαλλιών www.hairt.gr . Μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε φωτογραφίες από την εξέλιξη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή